Error
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 68
Mixtapes

Μετά από 2 χρόνια απουσίας από την Αθήνα οι Moca Juniors επιστρέφουν στην πρωτέυουσα για ένα και μόνο Live στο μόνο αυθεντικό Reggae Club της Ελλάδας....


MOCA SOUND LIVE AT RED SEA!!!!!

MARCUS GAMBLA,JACOB FYAH AND TURTLE PON DEM MICS
AND SELECTA MELLOW MOOD PON DEM DECKS!!!

WITH DEM LATEST DANCEHALL REGGAE SOCA CHUNES,RIDDIMS AND VERSIONS!!!!! DI TING MAWWD!!!

A MAD TING...A DANCEHALL TING!!

Η ΠΟΡΤΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΗΣ 12 Η ΩΡΑ!
ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ

Οι Insert Coin επιστρέφουν δυναμικά απόψε στη Nueva Trova. Φρέσκα funky breaks, αυθεντική reggae και μαγευτική latin ειναι τα βασικά μουσικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το δίδυμο Kez (radiostoperithorio.org) & Selectah Propaganja που αποτελούν τους Insert Coin.


Παρασκευή 19/10 @ Nueva Trova live bar

Αθηνάς & Βλαχάβας 9 Μοναστηράκι

'Ωρα έναρξης: 22:00

Είσοδος ελεύθερη


Join facebook event εδώ: https://www.facebook.com/events/421184231275622/


Χωρίς ιδιαίτερη τεχνική αλλα σίγουρα με ιδιαίτερο concept, ο kidult καταστρέφει δημιουργώντας
και κανει τον γολιάθ να φένεται ευάλωτος χαστουκίζοντας τον έτσι απλά...

εδώ https://vimeo.com/42578780 βλέπετε το καινούργιο ταινιάκι του Quentin DUPIEUX ή Mr. Oizo (ακούστε τον στο youtube) που προβλήθηκε στο φετινό φεστιβάλ των Καννών.  Τα επόμενα 6 chapters έρχονται μετά τον Ιούνιο. Πρωταγωνιστής ο Marilyn Manson!

Duke, a crooked and music-mad cop, patrols in Los Angeles’ streets, music blasting and meets a young techno lover, David Dolores Frank. Appalled by the musical tastes of the young adolescent, Duke decides to give him a good music lesson.

more infos : wrongcops.com

προσευχή στις απομιμήσεις, απο το ακατάλληλον για υπερήρωες

Ακούστε την εκπομπή αφιέρωμα στους smiths από το ακατάλληλον για υπερήρωες,

Τη Δευτέρα 22.00-00.00 στην εκπομπή «ακατάλληλον για υπερήρωες» αφιέρωμα στην αγαπημένη σας μπάντα.

Οι Panx Romana επιστρέφουν στη σκηνή του Κυττάρου... σε μια σκηνή που υπήρξε η αφετηρία τρεις δεκαετίες πριν,
θα μας φωνάξουν.. "σήμανε συναγερμόοο" …

Σε μια εποχή που καταρρέει για να ξαναγεννηθεί (;)
οι Panx Romana, με τις μουσικές , τους αιχμηρούς και ουσιαστικούς στίχους και τη στάση τους,
ενώνουν ολόκληρες γενιές μέσα από τραγούδια για ισότητα, ελευθερία, ανθρωπιά. Ιδέες και έννοιες που βάλλονται με πάθος.
Όχι, δε μιλάμε για κάποιο κόμμα ή κάποια οργάνωση!! αλλά για τη δύναμη του συνειδητοποιημένου rock'n'roll.
Ζουν τ' όνειρο τους και ας μοιάζει ουτοπία.

Το 1929 ο Johnny Weissmuller, ολυμπιονίκης στην κολύμβηση, εγκαινίασε αυτήν την πίσινα στο Παρίσι. Tο υπέροχο κτίσμα που θυμίζει ρωμαική αρένα θα κατεδαφιστεί σε λίγο καιρό. Λιγο πρίν η πισίνα του Molitor αποτελέσει παρελθόν, ο Χιλιανός  street artist Mambo, προσπάθησε να γεφυρώσει το τότε με το τώρα με ένα τεράστιο "paste". Το έργο είναι αφιερωμένο στον Johnny Weissmulle.

 

Τα εντυπωσιακά πλάνα απο το ελικόπτερο ούτε στα όνειρα μας εδω στην ψωροκώσταινα..

 


Ήταν αρχές του 1989 όταν ο Γάλλος ακαδημαϊκός Ζακ Ρουπνίκ κάθισε μπροστά στον υπολογιστή του προκειμένου να ετοιμάσει μια έκθεση για την πορεία των τελευταίων οικονομικών μεταρρυθμίσεων στη Σοβιετική Ένωση του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. Και ο όρος που σκαρφίστηκε για να περιγράψει τον επιθανάτιο ρόγχο μιας αυτοκρατορίας άκουγε τότε στο όνομα Καταστρόικα. Στα χρόνια του προέδρου Γιέλτσιν, όταν η Ρωσία πραγματοποιούσε ίσως το μεγαλύτερο και πιο αποτυχημένο πείραμα ιδιωτικοποιήσεων στην ιστορία της ανθρωπότητας, δημοσιογράφοι του Γκάρντιαν έδωσαν άλλο νόημα στον όρο του Ρουπνίκ. Η καταστρόικα έγινε συνώνυμο της ολοκληρωτικής διάλυσης μιας χώρας από τις δυνάμεις της αγοράς, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και της ραγδαίας επιδείνωσης του βιοτικού επιπέδου των πολιτών της. Μονάδα μέτρησης της Καταστρόικα ήταν πλέον η ανεργία, η κοινωνική εξαθλίωση, η μείωση του προσδόκιμου ζωής αλλά και η δημιουργία μιας νέας κάστας ολιγαρχών που αναλαμβάνει την εξουσία της χώρας. Λίγα χρόνια αργότερα η αντίστοιχη επιχείρηση μαζικών ιδιωτικοποιήσεων στην ενοποιημένη Γερμανία, που σήμερα παρουσιάζεται ως πρότυπο για την Ελλάδα, δημιούργησε εκατομμύρια ανέργους και ορισμένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διαφθοράς στην ευρωπαϊκή ιστορία.

Ήταν 31 Ιανουαρίου του 1606 όταν τα μέλη της Συνωμοσίας της Πυρίτιδας μαζί με τον εμπνευστή της Γκάι Φοκς  οδηγήθηκαν  στην αγχόνη και κατόπιν  διαμελίστηκαν  για παραδειγματισμό.

Στη Βρετανία ο προτεστάντης Βασιλιάς Ιάκωβος Α' ασκούσε την εξουσία με τρόπο βίαιο και τυραννικό. Οι μαζικές εκτελέσεις, οι κατασχέσεις περιουσιών και οι εκδιώξεις από τα αξιώματα αποτελούσαν μια οδυνηρή πραγματικότητα για τους Καθολικούς. Ενας Άγγλος στρατιώτης από το Γιορκ, ο Γκάι Φοκς ανέλαβε την οργάνωση μιας ομάδας Καθολικών, που στόχο είχε τη δημιουργία Καθολικής επανάστασης σε ολόκληρη την Αγγλία. Το εγχείρημά του Φοκς στηρίζονταν στη θεωρία του Ντόμινο. Ευελπιστούσε πως η πυροδότηση μιας σειράς έκρυθμων γεγονότων στο Λονδίνο θα δημιουργούσε χάος και αναρχία που θα εξαπλώνονταν σε όλη την επικράτεια και με τη βοήθεια του καθολικού στέμματος της Ισπανίας, θα γινόταν εφικτή η ανατροπή της Μοναρχίας, επιφέροντας ταυτόχρονα ένα καίριο χτύπημα στον Προτεσταντισμό...

Κάθε Παρασκευή με Τρίτη από 30 Μαρτίου στις 21:00
Διεύθυνση: Θυάμιδως 7, Κολωνός
Πληροφορίες και κρατήσεις: 6955560403
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
με προαιρετική συνεισφορά

ΚΗΠΟΣ ΣΤΑΧΤΕΣ
από το βελούδινο άλμπουμ του 20ου αιώνα
Tου DANILO KIS

Το γλυπτό του Superman με όνομα “No One Can Save Us Now” κοσμεί το Μουσείο Τέχνης της Σιγκαπούρης. Δημιουργοί είναι οι Eric Foenander και Mojoko. Τωρα που έλιωσε ο Superman ποιός θα μας σωσειιιιιι;;;

 

20 Apr

Panic Room !!!

Post by kez in Mixtapes

"Panic Room" ονομάζεται ένα από τα δωμάτια του Hotel Au vieux panier, που βρίσκεται στη Μασσαλία της Γαλλίας. Οι δημιουργοί του πανικού είναι οι Tilt, Grizz και Don Cho, οι οποίοι είναι φανερό οτι έρχονται από τον χώρο του αμερικάνικου oldschool graffiti style.

Page 4 of 6
You are here: