Propaganda

Ήγγικεν η ώρα, ω καλοί μας ακροατές και μη, φίλοι των ακροατών, φίλοι της μουσικής, φίλοι από το σχολείο, φίλοι καρδιακοί, φίλοι περιθωριακοί, φίλοι από τις παιδικές κατασκηνώσεις της χριστιανικής εστίας. Τα τζίνγκλ μπέλς ήχησαν ξανά για το καθιερωμένο ετήσιο party του περιθωριακού ιντερνετικού ραδιοσταθμού radio.stoperithorio.org, υπό μια και μόνο προϋπόθεση, να μην ακουστούν καθόλου χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ένας νέος οδηγός πόλης προσγειώνεται σε λίγο καιρό στις ιντερνετικές οθόνες μας. Καθυστέρησε λόγω μποτιλιαρίσματος στην εναέρια κυκλοφορία της περιοχής και περιμένουμε πως και πως να το δούμε ον έαρ. Αφορά την αγαπημένη μας περιοχή, τα Εξάρχεια.

Το ράδιο στο περιθώριο υποδέχεται την τέταρτη περίοδο λειτουργίας του. Μέσα σε αυτά τα χρόνια δημιουργήσαμε σχέσεις αναντικατάστατες, διαφωνήσαμε, αποκτήσαμε εμπειρίες, νέα ενδιαφέροντα που δεν είχαμε φανταστεί καθώς και ένα στούντιο για να κάνουμε τις εκπομπές και τις συνελεύσεις μας.

Μία ταινία μικρού μήκους για τον αυτισμό.

Μια παρέα, μια καφετέρια, μια φλυτζάνια, χίλια κομμάτια.. Η ταινία αποτελεί ένα στιγμιότυπο από την καθημερινότητα του Βασίλη, ενός φοιτητή που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού και παλεύει με τις φοβίες και τις εμμονές του. Παλεύει,να σταθεί σε μια κοινωνία που δεν χαρίζεται στην διαφορετικότητα. Δίπλα του, άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο, οι φίλοι του. Τα υπόλοιπα κομμάτια του πάζλ.

Η κάμερα του πολυβραβευμένου Εμίρ Κουστουρίτσα μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στη ζωή ενός ζωντανού θρύλου, με ένα ντοκιμαντέρ που καταχειροκροτήθηκε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Κανών.

Ένα ντοκιμαντέρ για τις περιπέτειες του νερού στην Ελλάδα

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτού του ντοκιμαντέρ. Ταξιδεύοντας σε πέντε περιοχές της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Αποπηγάδι Χανίων, ανατολική Χαλκιδική, Ασωπό και Βόλο) θα δούμε ότι ο πόλεμος του νερού δεν είναι ένα πιθανό σενάριο από το μακρινό μέλλον, αλλά μια πραγματικότητα που βιώνουν συμπολίτες μας εδώ και χρόνια και σήμερα χτυπά τις πόρτες όλων μας.

Μια χαμογελαστή κοπέλα ανοίγει το κατάστημα στο οποίο δουλεύει κι αυτή την Κυριακή, και αναρωτιέσαι γιατί χαμογελαστή...
Ίσως να μην υπάλληλος βέβαια...
Και μερικοί χαμογελαστοί πελάτες υπάλληλοι σίγουρα οι ίδιοι σε άλλα χαμογελαστά αφεντικά όμως, ψωνίζουν εκμεταλλευόμενοι το νέο bonus πακέτο της alpha bank...
Κάπου εδώ αναρωτιόμαστε ποιο είναι το συμφέρον της τράπεζας, τι άλλα συμφέροντα εξυπηρετεί, τι συμφέρει τους υπάλληλους, πως φτάσαμε ως εδώ και άλλες κακές λέξεις από τ όπως  τ@&!^ο

Μια διαφωνία σε φιλική κουβέντα σχετικά με την καριέρα του Μπίγαλη, παιδιά μην ψαρώνετε ποτέ από τις πλειοψηφίες, με οδήγησε στην ανακάλυψη ενός ζωντανού ηλεκτρονικού μουσείου στο  youtube, το

Μια όμορφη μέρα με ήλιο, παιδιά, δημιουργία, φαγητό και πάνω απ' όλα ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ.

Σαμπιχά: «Δεν μετανιώνουμε, δεν μας απογοητεύουν»

Η ανακοίνωση της «κομμένης» Σαμπιχά Σουλεϊμάνογλου από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΚΠΛΗΞΗ 5! – SPECIAL EDITION

Η καλλιτεχνική κοινότητα βρίσκεται για 5η χρονιά δίπλα στους αστέγους της Αθήνας


H “ΕΚΠΛΗΞΗ” επιστρέφει με την 5η έκδοση της. Το artAZ, σε συνεργασία με την ΚΛΙΜΑΚΑ και πληθώρα  Έλλήνων και ξένων καλλιτεχνών, διοργανώνει την ετήσια του έκθεση για την υποστήριξη των αστέγων της Αθήνας. Εκατοντάδες μικρά έργα τέχνης σας περιμένουν στο  «Ρομάντσο», μεταξύ 21 – 23 Φεβρουαρίου 2014. Ελάτε να ανακαλύψετε τη Σύγχρονη Τέχνη,  ενισχύοντας παράλληλα το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της ΚΛΙΜΑΚΑ.

Και ένα ντοκιμαντέρ που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

ΧΤΥΠΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΕ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ
Αστείρευτο συναίσθημα, μοναδική ενέργεια και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.
Επιστρέφουν...Μια βραδιά έκρηξης στο Αν club!

Page 4 of 8
You are here: